Merkuru ne ide po planu, ali bilježi dobit

Bez autora
Aug 19 2011

Merkur je tijekom srpnja zabilježio 19,8 milijuna eura prihoda od prodaje i 70.000 eura čiste dobiti, no nije ostvario planirani opseg prodaje. Poslovni rezultat iznosio je negativnih 500.000 eura, ali je poboljšan neto rezultat iz financiranja zahvaljujući nižim financijskim rashodima zbog obračuna kamata prema uvjetima prisilne nagodbe. Iz društva poručuju kako ’’s uspješno zaključenom prisilnom nagodbom ulaze u razdoblje stabilizacije poslovanja’’. Kćerinsko društvo Mersteel u srpnju je zabilježilo 3,5 milijuna eura prihoda i 75.000 eura gubitka iz poslovanja, ali je konačni rezultat iznosio 20,5 milijuna eura na temelju drugih prihoda.

Merkuru ne ide po planu, ali bilježi dobitMerkur je tijekom srpnja zabilježio 19,8 milijuna eura prihoda od prodaje i 70.000 eura čiste dobiti, no nije ostvario planirani opseg prodaje.

Poslovni rezultat iznosio je negativnih 500.000 eura, ali je poboljšan neto rezultat iz financiranja zahvaljujući nižim financijskim rashodima zbog obračuna kamata prema uvjetima prisilne nagodbe. Iz društva poručuju kako ’’s uspješno zaključenom prisilnom nagodbom ulaze u razdoblje stabilizacije poslovanja’’.

Kćerinsko društvo Mersteel u srpnju je zabilježilo 3,5 milijuna eura prihoda i 75.000 eura gubitka iz poslovanja, ali je konačni rezultat iznosio 20,5 milijuna eura na temelju drugih prihoda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik